Praktische informatie

Verzendkosten

Wij hebben Post.nl ingeschakeld om onze producten veilig naar jou te laten komen.
Voor pakketpost (ongeacht of er een klein katje of een keizerpinguïn inzit) wordt € 6,50 in rekening gebracht.
Voor slanke pinguïnpakketjes en katdozen die door de brievenbus passen betaal je € 3,50.

De prijzen voor België en Duitsland zijn hiervoor € 6,25 resp. € 13.

Leveringstijd

Aangezien wij een kleine webwinkel zijn zonder mega-magazijn en bijbehorend personeel, duurt het 1 á 3 werkdagen na betaling tot je gekozen katkado of pinguïnpresentje wordt verstuurd. Onderzoeken hebben bewezen dat wachten op iets het plezier alleen maar vergroot. Hopelijk vind je dus het ietsje wachten niet erg.

Retourneren

Wij vinden het jammer als je katkado of pinguïnpresentje niet aan je verwachtingen voldoet. In dit geval heb je het recht om binnen 14 dagen (de termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product) je bestelling te retourneren. Onze katten en pinguïns voelen zich het meest op een bekende plek op hun gemak. Gebruik daarom voor het retourneren de originele verpakking. Stuur dan ook de originele factuur a.u.b. mee terug. Wij gaan ook ervan uit dat je de producten onbeschadigd, ongebruikt en in originele toestand en verpakking terugstuurt. Anders worden de retourzendingen niet gecrediteerd. En wil je ons eerst een katten-belletje geven of een pinguïnpost sturen voordat je tot retourneren overgaat? Je kunt ons bereiken via: info@penguinsandcats.nl of 06-51664934.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag voor de retourzending overgemaakt op jouw bankrekening.

Betaalmethoden

Door middel van een iDeal betaling of met een bankoverschrijving ben je een flinke stap dichterbij om je begeerde katkado of pinguïnpresentje in ontvangst te mogen nemen.

Bestelproces

  1. Je bekijkt ons assortiment. (hiervoor kan je onze Kadovinder ook goed gebruiken!)
  2. Na veel wikken en wegen kies je de gewenste producten uit en zet je ze in het winkelwagentje.
  3. Ga door “Naar bestellen”.
  4. Geef je adresgegevens aan, kies een betaalmethode en rond je bestelling af.
  5. Je ontvangt gelijk een bevestiging over je bestelling in je mailbox. Je krijgt ook een Track & Trace code zodat je je kat of pinguïn zeker niet uit het oog verliest.
  6. Binnen 1 á 3 dagen ben je de blije eigenaar van een katkado of een pinguïnpresentje.

verzendingBinnen 48 uur
verzonden

betalingVeilig betalen
met iDeal

contactPersoonlijk
contact

Gratis verzending al vanaf €70,-  brievenbus  NL €3,50 BE/DE €6,25  pakket NL €6,50 BE/DE €13,00