Over ons

Waarom katten?

In Nederland zijn er ca. 2,6 miljoen katten als huisdieren geregistreerd (Bron). Neem ook nog de grote groep mensen bij die katten wel leuk vinden maar geen katten kunnen/willen houden en dan heb je een flink aantal mensen die zich blij voelen zodra ze een kat zien. En dit hoeft niet per se een echte kat te zijn. Cadeautjes met kattenmotieven zorgen ook al voor de nodige blijdschap. Ben jij ook zo’n kattengek die zich graag met schattige kattenvoorwerpen omringt? Dan word je ook blij van deze webshop met leuke cadeautjes, hebbedingetjes en accessoires – ja hoor – met allemaal leuke en unieke kattenmotieven.

De producten zijn afkomstig van bekende Europese merken zoals Atomic Soda, Lumpin, Tyrrel Katz. Maar ook de producten van grote kattenkunstenaars zoals Rosina Wachtmeister en Albert Dudout zijn hier alom vertegenwoordigd. Daarnaast bieden wij een unieke greep van de producten van getalenteerde Hongaarse ontwerpers, designers en kunstenaars die allemaal iets gemeen hebben: de liefde voor katten gecombineerd met passie en kennis van hun vak.

waarom katten

Waarom pinguïns?

Waarschijnlijk zijn er 0,0 huishoudens in Nederland met een pinguïn als huisdier. Uiteraard zijn de pinguïns in de dierentuinen niet meegerekend. Toch kan het aantal mensen die pinguïns leuk vinden best wel groot zijn. Pinguïns zijn immers sympathieke vogels die vaak grappig worden gevonden vanwege hun onhandigheid. Maar ook al bewegen ze zich op het vaste land een beetje onhandig, zodra ze het water ingaan, worden ze de meest elegante dieren. Een transformatie die heel erg bewonderenswaardig is.

Als eerbeton aan deze sierlijke vogels zijn er diverse accessoires,  servies, schrijfwaren met pinguïnmotieven in het assortiment opgenomen. Naast enkele internationaal bekende merken zoals Tyrrel Katz en Pure Kids bieden wij een unieke groep van producten van talentvolle Hongaarse ontwerpers, designers en kunstenaars die door hun kwalitatief hoogwaardige producten laten zien hoe veelzijdig pinguïns kunnen zijn.

waarom pinguines

Waarom Penguins and Cats?

Het toeval heeft het zo gebracht dat de eigenares van deze webwinkel zowel pinguïns als katten heel leuk vindt en graag allerlei spullen met deze motieven koopt en nog liever krijgt. Aangezien zoeken naar cadeautjes met katten-of pinguïnmotieven voor vrienden en familie meestal veel kopzorgen betekent, kwam snel het reddende idee opduiken: een unieke webwinkel, helemaal in het teken van deze vrolijke beesten.

Hopelijk vind jij hier ook iets leuks om te geven of te krijgen. (Ik heb mijn eigen wenslijst bij de betrokkenen al gedeponeerd).

Veel shopplezier,

Éva Winkel

Eigenares van Penguins and Cats